fbpx

Blog

Inspirujte se, vzdělávejte se, sledujte trendy

lokalni marketing 1 1
Marketingová strategie

Jak na lokální marketing

Jste si jisti, že nepodceňujete význam lokálního offline a online marketingu? Ať už jste malá, střední nebo velká firma, potřebujete sledovat aktuální marketingové trendy a změny. A v lokálním marketingu obzvlášť! Neustálý vývoj marketingových nástrojů pro vás může být překážkou v případě, že nezvládáte jejich tempo. Pojďme se teď společně podívat na to, co může vaši značku dostat do lepšího lokálního povědomí. 

Detail článku »
marketing skoly 1
Rady a tipy

Marketingové tipy pro školy 2022 aneb jak získat studenta

Přilákat zájemce o studium je stejně důležité jako najít vhodné zákazníky. Častý problém bývá ten, že většina škol stále spoléhá na “zastaralé” způsoby propagace skrze lokální média, jako jsou noviny, billboardy nebo rádio. Oproti těm stojí celá řada online nástrojů a marketingových strategií, které jsou mnohdy levnější, udržitelnější a především efektivnější. Pojďme si tedy projít řadu online marketingových nápadů pro školy, které nesmíte opomenout využít při získávání nových zájemců o studium.

Detail článku »
automatizace na linkedinu 1 1
LinkedIn

Jak zefektivnit nábor na LinkedInu?

Dnes už není asi žádná osoba, která by nevěděla, co je LinkedIn. Dříve opomíjená sociální síť se těší velkému boomu. Aby taky ne. Velkou zásluhu na tom má samotná pandemie covid-19, která pořádně zamíchala kartami všech – zaměstnanců i samotných zaměstnavatelů. LinkedIn je sociální síť, která byla primárně vytvořena jako místo, které je zaměřené na pracovní trh a businessovou komunikaci. My se tentokrát zaměříme právě na možnosti vyhledávání nových talentovaných zaměstnanců.

Detail článku »
hashtagy na linkedinu 1
Správa sociálních sítí

Hashtagy na LinkedInu: Má smysl je používat?

Hashtagy nám už dlouhou dobu pomáhají kategorizovat obsah na sociálních sítích jako jsou Instagram nebo Twitter. V roce 2018 se mezi sítě využívající funkce hashtagů zařadil i LinkedIn. Jejich používání je na této síti odlišné. Proč? A jak využít potenciál hashtagů na LinkedInu na maximum? Dočtete se v následujícím článku.

Detail článku »